• Pieni viestintätoimisto.

Referenssit

Muutama sana Pookstaavista ja sen palvelusta, sitoutumisesta ja yhteistyöstä asiakkaidemme suulla:

 • Lamminniemen hyvinvointikeskus Oy

  Pookstaavissa on taito ymmärtää asiakkaan tarve, ottaa koppi asioista ja hoitaa asiakkuutta kokonaisvaltaisesti. Koko viestinnän ja markkinoinnin laaja kenttä, kuten mediavalinnat, hintatietoisuus, viestinnän ilme, verkostot, budjetin rakentaminen ja hallinta ovat aina onnistuneet loistavasti. Joustava yhteistyömme on kumppanuutta parhaimmillaan.

  Mailis Salmi
  toimitusjohtaja

 • Sanofi Pasteur MSD

  Pookstaavin kanssa yhteydenpito ja kommunikointi sujuu joustavasti ja mutkattomasti – ennen projektia, sen aikana ja projektin jälkeen. Työn jälki on laadukasta ja ammattitaitoista. Lisäksi sovitut aikataulut pitävät ja kiireellisiinkin toiveisiin on aina pystytty vastaamaan, siksi olemme tyytyväisiä yhteistyöhön.

  Jukka Räsänen
  Senior Manager, Commercial

 • Suun Terveydenhoidon Ammattiliitto STAL ry

  Yhteistyö on helppoa ja Suun Terveydeksi -jäsenlehtemme päätoimittaja on sulautunut luontevasti joukkoon ja lehtijaoston toimintaan. Huolellisen asioihin perehtymisen johdosta asiat etenevät ripeästi. Hyvin luottavaisena katson tulevaisuuteen ja yhteistyömme sujuvuuteen myös jatkossa.

  Annmarie Kuurto
  toiminnanjohtaja

 • Eerikkilän urheiluopisto

  Eerikkilän Urheiluopiston ja Pookstaavin välinen yhteistyö aikuiskoulutuksessa on erittäin mutkatonta, sujuvaa ja luotettavaa. Anne on hyvin ajan hermolla yrittäjyyden ja tuotteistamisen trendeistä ja hänellä on taito huomioida opiskelijat yksilöinä. Opiskelijat kokevat saavansa opetuksesta selkeää hyötyä sekä tutkintosuorituksiin että omaan työhönsä. Palaute kouluttajana on ollut pelkästään positiivista.

  Olli-Pekka Hakala
  rehtori

 • Triplan Oy

  Yhteistyö Pookstaavin kanssa on joustavaa ja vaivatonta. Toiveita ja ajatuksia on helppo esittää ja yritykselle tärkeät näkökulmat huomioidaan suunnittelussa hyvin. Myös jälkikäteen esitetyt muutostoiveet saavat avoimen vastaanoton. Ammattitaitoinen ote näkyy paitsi itse suunnittelussa ja toteutuksessa, myös kaikessa asiakasyhteistyössä.

  Sari Kotilainen
  sovellusasiantuntija